Duurzaam bouwen

3fm

Duurzaam Ruilen succesvol van start

De bouw- en vastgoedsector heeft met Duurzaam Ruilen een eigen project gestart om de 3FM Serious Request-campagne Let’s clean this shit up! te ondersteunen. Er werd op 14 november begonnen met een zeepje als ruilobject en iedereen kon zelf iets bieden om te ruilen tegen het zeepje.

Het doel van Duurzaam Ruilen

De bouw- en vastgoedsector hoopt dat het zeepje dat op dag 1 op de ruilwebsite werd aangeboden uiteindelijk na 16 dagen is geruild voor een voorwerp dat een stuk meer waard is. De actie loopt af op maandag 9 december en op die dag zal het voorwerp dat men uiteindelijk heeft gekregen overdragen aan 3FM ter ondersteuning van Serious Request.


Goede start

Duurzaam Ruilen heeft een goede start en het zeepje werd op de eerste dag geruild tegen concreet advies voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen. Dit advies is normaal gesproken niet goedkoop en de waarde van het zeepje is daarmee flink overstegen. In de komende dagen zal moeten blijken of de stijgende lijn kan worden doorgezet en de waarde van het ruilobject verder zal stijgen.